Iskalnik

Brezplačno svetovanje

Pasica

Mnenja strank

 • Gregor Pergar
  Pri gradnji smo imeli več problemov z izvajalci, saj se niso držali dogovorov glede materialov in ...

  Preberite več...

   
 • Primož M.
  Imeli smo problem z banko in hipoteko, ker banka ni hotela izdati izbrisne pobotnice, po posvetu v ...

  Preberite več...

   
 • Davor
  V bloku smo imeli stanovalca, ki ni plačeval stroškov in zato nismo vedeli kaj narediti, g. Miha nam ...

  Preberite več...

   
 • lucija
  Dobri nasveti kako rešiti nam nerešljivo situacijo s sosedom. Priporočamo v primeru PGD ali ostale ...

  Preberite več...

   
 • Tanja Marcijan
  Imam stanovanje na Plešičevi ulici 45, Ljubljana, sem lastnica le-tega, v njem živim. Stanovanje ...

  Preberite več...

Stvarno pravo Ius universum
Ius Universum

 
Kontaktirate nas in pomagali Vam bomo zaščititi Vaše pravice.

IUS-UNIVERSUM, je že vse od leta 2010 eden vodilnih ponudnikov pravnega svetovanja na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer vam omogočamo varnost, sigurnost in kakovost, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate.

 

IUS-UNIVERSUM d.o.o.

DUNAJSKA CESTA 129

1000 LJUBLJANA

www.delovno-pravo.si

www.e-odskodnina.si

www.stvarno-pravo.si

www.dedno-pravo.si

www.druzinsko-pravo.si

CELOVITE REŠITVE ZA VAS, KI VAM NUDIJO PRAVNO VARNOST

V IUS-UNIVERSUM se ukvarjamo s pravnim svetovanjem na vseh področjih, zato našim strankam omogočamo doseganje najboljših rezultatov. Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter pomagamo ljudem z različnimi pravnimi težavami, pri nas dobite celostno pravno podporo.

VIZIJA IUS UNIVERSUM

Razširili bomo naš močan položaj na področju pravnega svetovanja v Sloveniji, Avstriji , Nemčiji, Franciji in Švici z jasnim poudarkom na grajenju partnerstev z mednarodnimi in regijskimi strankami.

Nadaljevali bomo z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem preko organske rasti ter združevanj in prevzemov. Zagotavljamo celovito pravno svetovanje fizičnim osebam kot podjetjem.

Smo prepoznaven strokovnjak na področju dednega prava, stvarnega prava, družinjskega prava, odškodninskega prava, delovnega prava, vseh oblikah gospodarskega prava, upravnega prava, kazenskega prava in mednarodnega prava.

VREDNOTE IUS UNIVERSUM

Podjetje brez vrednot je kot ladja brez kompasa, zato v IUS-UNIVERSUM naše vrednote – strast, inovativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo tako med našimi zaposlenimi kot med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki. Vse z namenom plutja v pravi smeri – v smeri skupnega uspeha prevsem na poudarku Vaše pravne varnosti.

V poslovnem svetu veliko ljudi meni, da štejeta le inteligenca in moč. V IUS-UNIVERSUM smo prepričani, da brez srčnosti in strasti ne gre. Naši sodelavci so zelo predani svojemu delu in vidijo smisel v svojem početju. Le tisti, ki izzive sprejmejo z iskrenim navdušenjem in predanostjo, so sposobni zagotoviti dolgoročni uspeh.

IUS-UNIVERSUM, je lahko le tako dobro kot tisti, ki delajo zanj. Njihova znanja in izkušnje so naša največja vrednota. In na to nikoli ne pozabimo. Zato se prava strokovnost začne s skrbno izbiro in strokovnim izobraževanjem naših sodelovcev. Nismo kar tako med najbolj iskanimi svetovalci v tem poslu.

"Dobri odnosi s strankami" nam niso dovolj. V IUS-UNIVERSUM menimo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak problem, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

Nudimo informacije in pravno svetovanje na področju stvarnega prava. Pokličite 040 30 30 84

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Komentarji   

 
#1 Tanja Marcijan 12:44 21-02-2014
Rada bi pravni nasvet v zvezi z mojo nepremičnino! Kaj moram storiti, je potrebno plačati? Hvala za odgovor že vnaprej!
Citat
 

Brezplačno svetovanje

Pasica

Pogosta vprasanja

Vprašanje:  Plačal sem aro za stanovanje, ki ima vpisano hipoteko v višini 80.000 EUR. S prodajalcem sva se dogovorila za ceno stanovanja v višini...
Vprašanje: Trenutno smo sredi gradbenih del, gradbena pogodba ni bila podpisana. Ker prihaja do odstopanj izvajalca od ustno dogovorjenih del ter rokov...
Vprašanje: Sosed je naredil na vrtu podzemno garažo, dogovorjeno je bilo, da bo podzemni objekt od naše meje odmaknjen vsaj 1 meter, vendar kot pravi...
Vprašanje: Veliko se govori o novi uredbi in možnostih postavitve objektov v prostor. Zanima me sledeče, kakšen objekt lahko postavimo na zemljišču, ki...
Vprašanje: Sosed je začel uporabljati občinsko pot, ki gre samo 4m od moje hiše, za stalni dovoz k svoji hiši, čeprav ima uradni dovoz z druge strani....

FacebookNazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede

Side Menu


Narejeno z Joomla!AZZ.

POKLIČI ZDAJ!

Brezplačno svetovanje

040 30 30 84

Vse informacije o stvarnem pravu na enem mestu!